Sparmånaden avklarad

Så har nästan hela januari passerat. Pengarna räckte månaden ut och jag har till och med lyckats spara undan en del. Nu när januarilönen har kommit in på kontot så kan jag säga, ”jag klarade det”. Det känns otroligt skönt.

Trots att många inte är så benägna att köpa saker har jag ändå lyckats sälja av några av grejerna som jag sorterade ut i början på månaden. Så där kom det in någon tusenlapp extra. Tjoho! Så hittills måste jag säga att det här året har börjat betydligt bättre ekonomiskt än vad det verkade som för bara några veckor sedan. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Jag förberedde mig på uppoffringar och det är klart att varje dag inte känts så rolig, men på det stora hela så har det gått riktigt bra.

Det har faktiskt gått så bra att jag kommer fortsätta på det här spåret. Inte leva fullt så magert som senaste veckorna, jag kommer gå ut och unna mig mer framöver. Däremot kommer jag fortsätta att storhandla, leta extrapriser, tänka på att inte köpa saker jag inte behöver, laga mer och billigare mat och baka mer istället för att köpa. Listan kommer nog utökas för jag kommer att fortsätta att leta fler sätt att spara pengar. Det var oväntat roligt och det är en otroligt bra känsla av att se sparkontot öka. Att så konkret se att jag lyckats med det jag företagit mig.