Sommarens utemöbler

I samarbete med nordiskarum.se

Äntligen är sommaren här!

Bland det bästa med sommaren är att kunna vara ute, både om dagarna och kvällarna. Jag älskar att äta middag på vår uteplats, och sen gärna sitta kvar ute hela kvällen när möjlighet finns. Vi spenderar så mycket tid vi kan ute, både när vi haft en mindre balkong och större uteplatser. Därför är det väl värt att välja riktigt bra utemöbler som vi verkligen tycker om, och som håller länge. Det gynnar också en hållbar konsumtion att köpa saker av kvalitet som håller länge. Istället för att köpa saker i halvdan kvalitet som bara fungerar för slit och släng.

Söker du nya utemöbler kan jag tipsa om nordiskarum.se. Där kan du hitta väldigt fina utemöbler i hög kvalitet. Det bästa är att de har supersnygga möbler för alla behov. Oavsett om man söker ett mindre caféset, en stor soffgrupp eller bara tillbehör finns det hos Nordiska rum. Jag får dessutom mycket inspiration när jag tittar på deras sidor med utemöbler. De har så många olika typer av möbler i olika designer och färger. Men framförallt visar de hur fint det kan bli genom att de har väldigt tjusiga bilder i olika miljöer. Bilderna visar hur man kan kombinera och matcha Nordiska rums sortiment beroende på hur ens uteplats ser ut.

Mina favoriter hos nordiskarum.se är deras deras fåtöljer. De har en fåtölj, Alcudia snurrfåtölj, som ser otroligt bekväm ut. Den är dessutom väldigt fin, den skulle likaväl kunna passa inomhus. En annan favorit hos mig är deras hängstol, Droppen. Den ser superskön ut och är väldigt snygg den också. Min mamma har en liknande hängstol och hon är väldigt nöjd med sin så jag skulle gärna ah en själv. Det ser så avslappnande ut att sitta i en hängstol. Jag kan se framför mig att sitta i Droppen och läsa en bok och dricka någon läskande dryck på en varm sommardag.

Det är bara några av de superhärliga utemöblerna som går att hitta hos nordiskarum.se. Jag rekommenderar verkligen att ni går in och tar en titt på deras sortiment.

Hoppas att ni alla har en fortsatt fin sommardag.