Skonsam hårvård

I samarbete med Dharmazone.se 

För ett par dagar sedan skrev jag om att jag tycker att man bör främja en hållbar konsumtion. Dharmazone är ett sådant exempel, de utvecklar ekologiska och miljösmarta produkter som är mer skonsamma för miljön. Dessutom använder de endast återvunnen plast till sina förpackningar. Får jag säga det själv är förpackningar också väldigt snygga och stilrena. De har flera väldigt trevliga produkter som passar både män och kvinnor året om. För mig är det främst deras närande hårserie som känns aktuell den här årstiden. På sommaren är jag gärna ute i solen och badar gärna när tillfälle ges. Detta sliter dock en hel del på håret och det är lätt hänt att mitt hår ser ut som en torr buske. Inte så tjusigt med andra ord…

Så det är extra viktigt att ta hand om håret på sommaren. Därför använder jag gärna vårdande och närande hårvårdsprodukter. Dharmazone har naturligt, ekologiskt schampo som passar perfekt för ändamålet. De har flera olika schamposorter, alla i fina förpackningar (kom ihåg, av återvunnen plast!).

Vegansk närande hårvård

Något som kan vara ännu bättre är deras paket Vegan Hair Treat med schampo, balsam och hair mask. Tillsammans kan de piffa till håret och ge det slitna sommarhåret nytt liv och lyster. Så man kan njuta av solen och sommaren med mjukt och fint hår. På Dharmazones webbsida kan man också hitta tips på hur man använder deras produkter på bästa sätt. Därmed kan man få så bra effekt som möjligt.

Tänk också på att Dharmazone har fri frakt när man handlar för minst 300 kr. De har också flera erbjudanden, bl.a. på ovannämnda Vegan Hair Treat, så man får mer hud- och hårvård för pengarna. Kolla in Darmazone.se och skaffa dina produkter till sommaren.