Priser till eventet

I samarbete med Prishuset.se

När man ska ha en tillställning med tävlingar eller lekar tycker jag det är extra roligt att man har priser. Det känns mer speciellt att vinna ”första pris” när man får en medalj eller pokal. Jag tror det triggar igång tävlingsinstinkten hos många också. Vilket i sin tur gör tävlingen eller leken roligare och mer spännande.

Medaljer

Hos Prishuset kan man hitta mängder av olika priser. De har många fina medaljer i olika stilar som passar till alla tillfällen. Man kan hitta allt från blanka medaljer till specifika präglade medaljer för t.ex. golf, fotboll eller simning. De präglade medaljerna är därmed perfekta som idrottspriser. Medaljerna finns också i olika valörer och i mer modern, stilren tappning såväl som antik finish. Prishuset har också väldigt rimliga priser, det finns medaljer för under tio kronor styck. Dessa kan t.ex. vara är ett bra alternativ vid tillställningar där alla deltagare får en varsin medalj.

Vill man ha en mer personlig medalj erbjuder också Prishuset gravyr. Önskar man lägga till gravyr varierar priset, men det är väl spenderade pengar skulle jag säga. Det är mer speciellt med en graverad medalj.

Pokaler

Vill man ha ett mer extravagant pris kan pokaler vara rätt väg att gå. Prishuset har ett stort utbud av pokaler i olika storlekar och stilar. De har allt från små miniatyrpokaler att ha runt halsen till stora och exklusiva pokaler. Vill man ha pokaler till vinnaren kan det vara roligt att slå på stort och ta en exklusiv pokal. Precis som med medaljerna finns det pokaler i många olika stilar. Du kan hitta pokaler i mer modern och enkel stil såväl som pampiga pokaler med extravagant dekor. Oavsett vilken typ av pokal du söker kan du hitta den på Prishuset. Även pokalerna finns i olika prisklasser så de passar för alla olika typer av event. Pokalerna går också att få graverade om man önskar.

Fina priser gör eventet, och i synnerhet prisutdelningen, extra speciell. Så nästa gång du ska ha en tillställning med tävlingar eller lekar bör du kika in på prishuset.se.