Piffa upp med posters

I partnerskap med Desenio

Jag tycker det är viktigt att känna mig hemma där jag bor. Det ska inte bara fungera som ett boende utan kännas som ett hem. Detta kan vara en utmaning när man flyttar runt ofta, eller när man hyr möblerat. Vi har också flera vänner som hyr rum, vilket kan göra det ännu svårare. Hur får man ett boende att kännas personligt?

Ett sätt är att hänga upp konst, det är ett perfekt sätt att få utlopp för sin personlighet och gör också väggarna mer inbjudande. Något som kan göra väldigt stor skillnad för ett rum och framförallt känslan i rummet. Genom att använda posters kan man dessutom förmedla mycket känsla med relativt små medel. Så även med en begränsad budget kan man få flera flera posters och skapa ett tema i rummet.

Inspiration

Jag var inne på Desenio, som har tusentals posters för att få inspiration till vårt sovrum som är lite kalt. Det är en stor fördel med Desenios stora utbud, man kan få så mycket inspiration. Dessutom kan man enkelt hitta posters och tavlor som passa i alla rum. Nackdelen, om man nu ska säga att det är en nackdel, är att det är lätt hänt att man hittar så mycket som man vill ha. Som i mitt fall började jag att leta efter posters till sovrummet då jag hittade den perfekta bilden till vårt kök.

När jag skrollade igenom bilderna fastnade jag direkt för en bild på en kopp kaffe med kaffebönor på sidan. Den heter Freshly brewed och det är också exakt den känslan som den förmedlar. Vi är stora kaffeälskare och få saker förmedlar kärlek som en god kopp kaffe på morgonen. Så jag kan verkligen känna känslan av att mötas av den bilden på morgonen. Jag vill att den ska få all uppmärksamhet den förtjänar och skulle därför helt klart välja den största storleken, 50×70. Till det skulle jag ta ramen i mörkt trä för att matcha våra köksluckor. Detta förde mig sen in på Desenios kökstavlor, för att komplettera min nya favorittavla. Jag tänkte ett par tavlor i en mindre storlek som man kan sätta på vardera sida om kaffemotivet.

Skapa tavelvägg

Jag vill gärna ha lite färg och som på beställning hittade jag flera motiv med olika frukter. För att inte de mindre tavlorna ska ta över vill jag inte ha för starka färger utan gärna något mildare. Därför passade det perfekt med en med granatäpple – pomegranate star poster – och en med fikon – juice fig poster. Kaffebildens bruna toner går igen i de båda andra bilderna och kompletteras fint med dova röda och lila färger. Jag tror att det kan bli en succé tillsammans! Det bästa är att man kan skapa en tavelvägg hos Desenio så man kan få en bild av hur det kommer se ut.

Bilder kan göra så mycket för ett rum så jag tycker verkligen att ni bör ta en titt in på Desenios sida. En extra stor fördel med att handla från Desenio är deras miljöarbete. De planterar två träd för varje träd som används. Dessutom är det snabb leveras, och om man beställer för över 199 kr bjuder de på frakten.

Här kan ni se ett exempel på min tavelvägg.