Lyxig fryspizza

Jag har just ätit en av de godaste pizzorna i mitt liv. Skulle du tro mig om jag sa att det var en vanlig fryspizza?

Jag är ett stort fan av pizza och skulle kunna äta det nästan dagligen. Men det är både onyttigt och dyrt om man köper hämtpizza. För att komma runt den ekonomiska aspekten kan man göra egen pizza, det blir mycket billigare. När jag är lat brukar jag köpa fryst pizza och toppa den lite extra. Frysta pizzor är  ofta lite snåla med toppingen för min smak, men det är lätt löst genom att lägga på ingredienser man har hemma. Jag tycker om pesto, mozzarella och tomat och då är det lätt att bara lägga på lite mer ost, pesto och tomater. Andra gånger är jag sugen på en egen kombination, då köper jag en margarita och använder som bas. På pizzan kan jag sen lägga på exakt det jag är sugen på.

Idag gjorde jag en egen cinque fomaggi med ädelost, fetaost, parmesan, mozzarella och osten som redan fanns på pizzan, plus oumph och körsbärstomater, toppad med ruccola. Min kompis gjorde en quattro formaggi med oxfilé och bearnaisesås. Den såg riktigt god ut. Oftast har jag inte så här många lyxiga ingredienser hemma, men nu hade min kompis hade rester från sitt födelsedagskalas igår. Vi städade upp efter festen idag och som belöning kalasade vi på några av de godaste pizzor jag har ätit. Det var svårt att tro att basen var en vanlig butikspizza.