Lyxdesign

I samarbete med lyxdesign.se

Lyxdesign erbjuder, precis som namnet, antyder lyxig design. De har väldigt många fina saker till alla hela hemmet. Deras sortiment passar också utmärkt som gåvor, vilket är ypperligt nu när det snart är morsdag, examen och studenten. Personligen är jag väldigt förtjust i deras vinglas, både för egen del och som present.

Glaset kan förhöja drycken

Jag tycker att glaset verkligen kan höja (eller sänka) drycken och tillfället. Därmed tycker jag att det är viktigt att ha fina och passande glas själv. Det känns trevligt att kunna servera mina gäster deras drycker i ett passande glas för respektive dryck. Detta oavsett om personen dricker vatten, vin, gin, champagne eller öl. Varav samtliga typer av glas man kan hitta hos Lyxdesign.

Eftersom jag tycker glaset är så viktigt uppskattar jag också när jag blir serverad min dryck i ett fint glas. När jag är ute eller hemma hos en vän tycker jag att det är trevligt att få t.ex. vin i ett vackert vinglas eller öl i ett elegant ölglas. Det verkar också som att allt fler i min omgivning verkar dela min åsikt.

Vinglas

Jag anser själv att vinglas är bland de viktigaste glasen. Precis som med många andra typer av glas är de utformade för den dryck som avses förtäras ur dem. Vilket innebär att vinet kan få en annan karaktär i rätt typ av glas. Det är dock inte därför jag tycker om vinglas så mycket utan för att de kan vara så otroligt vackra.

Vilken form man föredrar varierar väldigt mycket och nu för tiden finns det många att välja på. Jag är väldigt förtjust i Lyxdesigns rödvinsglas (Borgogneglas) från Spiegelau Authentis, 75 cl. På senaste har jag fastnat för väldigt stora glas och dessa glas är bland de finaste jag har sett.

Bra sortiment

Oavsett vilken form eller storlek man än söker kan man hitta den på Lyxdesign. De har traditionella mjuka och ovala vinglas såväl som mer kupolformade glas samt glas med skarpa, raka kanter. Dessutom har de glas i alla prisklasser, så oavsett designpreferens och plånbok kan du hitta glas för dig. Dessutom kan du givetvis hitta massor av glas till andra drycker. Jag har mest fokuserat på vinglas eftersom det är min svaghet. Men som jag nämnde ovan har Lyxdesign alla möjliga typer av glas. Så söker du vattenglas, ölglas, champagneglas eller drinkglas kan du hitta dem hos Lyxdesign. Passa också på att kika igenom deras andra sortiment, de har många olika produkter bl.a. några riktigt tjusiga knivar.