Livet är lättare med en skruvdragare

I samarbete med Byggshop

En av mina absoluta favoritsaker hemma är min skruvdragare. Detta eftersom jag i tid och otid kommer på något projekt att göra som kräver skruvar. Allt från att göra en egen hylla, och att sätta upp den, till att skruva ihop möbler. För att inte tala om att skruva isär saker, skruvar har en tendens att sitta väldigt hårt med tiden. Har du inte redan en skruvdragare rekommenderar jag därför starkt att skaffa en. Hos byggshop.se hittar du riktigt bra skruvdragare som passar alla, oavsett behov.

Jag kommer ihåg när jag skulle sätta ihop min förra soffa. Det var inte en soffa som man behöver montera ihop från grunden men för att få in den i lägenheten var vi tvungen att ta in den i delar. Inte hade jag trott att det skulle vara ett sådant projekt. Men där satt jag med min stackars mamma och försökte få ihop alla delarna, vilket var lättare sagt än gjort. Hade vi inte haft en stark skruvdragare hade jag nog fått vara utan soffa. Det hade aldrig gått att skruva in skruvarna för hand. Jag testade min förra skruvdragare, som var klenare och det fungerade inte alls. Som tur var hade vi köpt en rejäl och väldigt kraftfull skruvdragare samma dag och den kom väl till pass.

Skruvdragare av hög kvalitet

Det är viktigt att köpa en bra skruvdragare av hög kvalitet. Den behöver inte vara den starkaste, beroende på vad du ska använda den till, men bra. Om man köper halvdana grejer är risken större att de går sönder snabbare. Något som blir mycket dyrare i längden, eftersom du behöver köpa nytt. Så gör både dig och miljön en tjänst och köp riktiga grejer från början.

I och med att Byggshop har många olika märken och varianter av skruvdragare är det lättare att jämföra dem. Du kan se vilka egenskaper respektive skruvdragare har och hitta en som passar dina behov. Om man t.ex. inte är så stark eller om du enkelt vill kunna ta med dig skruvdragaren kanske du bör ha en lättare variant. Ska du kunna använda den i sommarstugan utan el bör den vara sladdlös. Medan om du avser skruva i många olika material bör skruvdragaren vara en starkare variant. Du får hjälp med valet genom informationen som finns på Byggshop. Så har du inte någon skruvdragare, eller är på jakt efter en ny, är det en god idé att gå in på byggshop.se.