Trivsel i badrum med handdukstork

I samarbete med Virab.

Jag var nyligen hemma hos ett par bekant och blev väldigt imponerad över deras badrum. Det var inte bara fint utan också väldigt behaglig temperatur. De sa att när de renoverade badrummet investerade de i en riktigt bra handdukstork. Den avger värme och fungerar därmed som en radiator i badrummet. Dessutom gör det förstås att handdukarna torkar snabbare och är varma och sköna när man använder dem.

Vi har länge varit sugna på att skaffa en handdukstork med värme så jag har kollat runt på nätet lite grann. Jag var in på virab.se och där hittade jag flera handdukstorkar som skulle passa bra i vårt badrum. Särskilt denna handdukstork tror jag skulle passa superbra hemma hos oss.

Virab har flera olika vackra designer, vilket gör det lättare att hitta något som passar i varje badrum. Personligen tycker jag att det är extra trevligt när handdukstorken förhöjer badrummets design och känsla. Även om det huvudsakliga syftet ofta är att torka handdukar och få upp värmen i badrummet. Men finns det möjlighet att få de praktiska funktionerna och dessutom en estetiskt tilltalande design är det ännu bättre. Något som man definitivt kan hitta hos Virab. De har en väldigt bra mix av designer – större och mindre, platta och rundade stänger, mer traditionella och originella former. Något för de flesta smakpreferenser och stilar helt enkelt. De har också mycket information om handdukstorkar, vilket kan vara bra för en novis som jag. Så funderar du på att skaffa en handdukstork bör du ta en sväng in på virab.se.

Öka trivseln i badrummet

Vi vill ha en handdukstork för att det verkar öka trivseln i badrummet avsevärt. Vårt badrum är väldigt kallt och rått under vintersäsongen och trivselfaktorn är då väldigt låg. Vissa dagar är det till och med obehagligt att duscha och när man väl står i duschen vill man inte stänga varmvattnet. Ett problem som vi inte verkar vara ensamma om. Detta problem verkar bli löst med en handdukstork som har värme. Jag tycker också att det känns extra tryggt att veta att handdukstorkarna är gjorda för våtrum. Till skillnad från en annan bekant som satt in någon form av AC i badrummet. AC:n gör nog att det blir behagligare temperatur men jag tycker det känns riskabelt att ha den i ett våtutrymme. För att inte tala om hur man rengör den med tanke på all fukt och damm som fastnar i fukten.

I vårt badrum är det också stört omöjligt att torka handdukar under vintern. Något som definitivt skulle lösas med hjälp av en handdukstork. Med en handdukstork skulle jag istället kunna ta en härligt varm handduk, en känsla som är svår att klå. Så jag lutar allt mer åt att vi ska skaffa en handdukstork. Till att börja med ska jag kolla mer på Virabs webbsida för att få mer inspiration.