Gör det enklare

I samarbete med Enklare.se

Jag har tidigare skrivit om vikten av att jämföra priset på olika produkter. Det är något som kan bespara dig mycket pengar. Något som är ännu viktigare är att jämföra lån innan du ansöker, eftersom villkor och ränta kan skilja mycket. Vill du därtill låna en större summa är det kanske inte alla lånegivare som erbjuder dig den lånesumma du önskar.

Vissa tycker att det låter krångligt att jobbigt att jämföra lån, och det kan nog ha varit sant förr. Nu är det dock inte alls krångligt tack vare Enklare.se. Med Enklare kan du faktiskt jämföra och ansöka om lån upp till 500.000kr snabbare och smidigare än tiden det skulle ta att bara ansöka om ett lån hos din vanliga bank. Du behöver inte boka möte eller besöka banken om du ansöker via Enklare. Istället gör du jämförelsen OCH ansökan online. Man kan säga att deras namn beskriver deras företagsidé, att göra det Enklare.

Finansiera semestern

Det är perfekt oavsett om du behöver pengar till ett större köp, som en bil, eller något mindre som en extra slant till semestern. Just under sommaren är det roligt att ha lite extra pengar. När man väl har sommarsemester vill man ju kunna unna sig. Antingen för att åka på semester eller bara hitta på något hemma. Men det går tyvärr inte alltid ihop med ekonomin. Det är särskilt tråkigt man när man vet att man kommer få in pengar under hösten och vintern, men det hjälper ju inte nu under sommaren. Då finns alternativet att låna pengar och betala tillbaka senare. På så vis kan man åka på den där efterlängtade semestern och få den välbehövliga vilan. Det kan ge lite extra, och ack så viktig, energi tills man ska tillbaka till jobbet i höst.

Om man har lån sedan tidigare kan man också spara mycket på att samla lånen. Genom att ta ett större lån som löser alla de tidigare smålånen kan man ibland få ner räntan radikalt. På så vis kan man antingen betala av lånet snabbare eller få mer pengar över varje månad. Där kommer också Enklare in i bilden, de erbjuder bl.a. möjligheten att samla sina lån.

Hur fungerar Enklare?

Så hur fungerar egentligen Enklare? Jo, först och främst visar jämförelsen tydligt vilka alternativ du har. (1) Vilka långivare som erbjuder dig lånesumman du behöver och (2) hur villkor och ränta ser ut för respektive lån. På så sätt kan du hitta det alternativ som passar dig och dina behov bäst. När du bestämt dig för vilken långivare du vill välja är det dags att ansöka. Ansökan gör du genom att fylla i dina uppgifter och skicka in den hos Enklare.

Det tar alltså inte många minuter. Vilket förmodligen är anledningen till att Enklare hjälpt över 200.000 människor att jämföra lån och att de har så bra omdömen hos Trustpilot. Skulle du ha några frågor eller funderingar kan du också höra av dig till deras support. De erbjuder support både vi mail och telefon, vilket är en trygghet. Något som kan kännas väldigt bra särskilt om det rör sig om större summor.

Så när du funderar på att låna pengar nästa gång bör du först och främst ta en titt på Enklare.se.