Glad påsk!

rosa påskägg fyllt med godis

Glad påsk allihopa!

Så var påsken äntligen här. Den var väldigt sen i år, vilket innebär att man kanske kan hoppas på lite varmare väder. De som firar i fjällen verkar få väldigt tur med vädret. Det ser ut att bli såna där perfekta dagar i skidbacken där man kan ta några åk och sen ta en fika i en snödriva och faktiskt sola. Så alla ni som åker till fjälls, se till att njuta ordentligt!

Vi har inte turen att åka till fjälls i år, eller ärligt talat gör vi väl väldigt sällan det. Det skulle förmodligen sluta med benbrott om vi skulle fira påsk i skidbacken så det är nog lika bra. Ingen av oss åker slalom eller bräda längre så det faller sig liksom inte naturligt att ta oss iväg. Men lite påskfirande får vi i alla fall. Det ska bli så skönt med ledighet och jag planerar att äta en hel del godis. Jag fick ett superfint påskägg av en vän, fyllt till bredden med massor av olika godisar. Hon är bra på att hitta nya varianter och smaker så jag ser mycket fram emot att hugga in.

Godis och komedi

I övrigt tror jag inte att vi egentligen kommer fira så mycket. Vi har ingen tradition av att äta påskmiddag eller något sånt. När jag var liten målade vi ägg och åt frukost tillsammans och det tycker jag var väldigt trevligt. Inget äggmålande i år men likväl riktigt god frukost skulle jag tro. Sen fokuserar vi på att vila och äta godis, man måste prioritera och då kommer godiset högt upp på listan. Vi kommer också titta på stand up med Johan Glans Tour of Scandinavia, det hör påsken till. Hans version av hur det hade varit att sälja in påsk idag är hysteriskt roligt! Så allt som allt känns det som att vi har en bra påsk framför oss.