Beställa presenter

Tre färgglada paket med färgglada snören i roda, gult och blått.

I samarbete med presenttipsen.nu

Den här säsongen är det många födelsedagar i min bekantskapskrets. Det innebär många presenter. Jag tillhör de som tycker det är roligt med presenter, särskilt roligt är det när man verkligen lyckas hitta den där perfekta gåvan. Något som på sätt och vis blivit lättare i och med internet. Nu har man tillgång till så mycket mer än när jag var liten. Det stora problemet nu tycker jag kan vara inspiration och veta vart man ska leta. Men jag har hört om en sajt som kan vara till hjälp, presenttipsen.nu. De gör precis som det låter, ger tips på presenter. Med tips från nästan 100 butiker finns det mycket att välja mellan.

Skicka påskägg

Dessutom har de påskpresenter, med ett bra urval av bl.a. påskägg i olika storlekar. Jag hittade till och med påskägg med motiv av Lasse Åberg. Perfekta presenten till en av mina släktingar så jag är väldigt glad att jag hittade det. Jag är också lite sugen på att köpa ett stort ägg med 1,25 kg godis till en vän. Det skulle nog bli en väldigt god påsk. Funderar du också på att köpa något till en vän (eller dig själv) så bör du göra det så snart som möjligt. Jag såg att man behöver beställa innan 15 april, det gäller privatpersoner och mindre företagsbeställningar. 

Det bästa är att man kan beställa online och skicka det hem till personen som ska få gåvan. Något som löser ett stort problem för mig, och förmodligen många andra. Både mina vänner och familj är ganska utspridda på olika orter. I dagens läge är vi långt ifrån ensamma med detta. De flesta har åtminstone någon närstående som bor i en annan stad, eller att det är man själv som flyttat. Oavsett vilket så är det lite klurigt när det kommer till att ge bort presenter.

Man vill gärna ge en födelsedagspresent, julklapp, påskpresent, examenspresent eller någon annan gåva men man kan inte träffa personen på själva dagen. Tyvärr är det t.ex. inte ovanligt i min släkt att någon får sin julklapp samtidigt som sin födelsedagspresent, i juni. Jag kan säga att det är inte riktigt samma känsla att ge en julkapp när björkarna börjar grönska. Skulle jag köpa påskägg och vänta tills jag träffar personerna som ska få dem skulle allt vara som hårda karameller.

Praktiskt att beställa online

Därför uppskattar jag väldigt mycket att kunna beställa saker på nätet och få dem skickade hem till mina nära och kära. Jag använder mig av det flera gånger per år och har även fått saker skickade till mig. För min del är det alltid oerhört uppskattat. Överraskningen att få ett paket med posten är faktiskt svår att klå. Jag hoppas att andra blir lika glada när de får en oväntad gåva per post.

Jag är således väldigt glad att det finns lösningar när man har närstående som inte bor nära. Det gör det lättare att visa att man tänker på någon även om man bor långt ifrån varandra. Därtill är många av presenterna och idéerna jag hittade på presenttipsen.nu mycket bättre än jag hade kunnat tänkt ut själv.