Årets julklappstips – adventskalender

Adventskalender

Inlägget innehåller reklam för Julklappen.se.

Har ni också tänkt på att julen är på intåg med stormsteg? Jag menar det inte ett dåligt sätt, jag ÄLSKAR julen! Det enda som jag tycker är synd är att jag inte hinner njuta av tiden nu innan jul. Sen är det ju det här med julklappar. Varje år tycker jag att jag har så gott om tid men helt plötsligt är det bara några dagar kvar innan julafton. Möjligheterna att köpa något online är helt borta och enda alternativet är att ge mig ut i den hysteriska julhandeln för att hitta en sista minuten julklapp.

Så i år tänker jag att det blir året när jag faktiskt är ute i god tid. Inte bara mentalt utan att faktiskt planera och inhandla alla julklappar i god tid. Jag pratade med en kompis häromdagen om att man behöver börja tänka ut vad man ska köpa redan nu för att man ska ha nog med tid att faktiskt hitta det man söker. Men jag tror att jag redan har hittat lösningen med personliga julklappar till flera av våra vänner och familj. Som ni kanske förstår utifrån titeln är det adventskalendrar som jag syftar på.

Jag har hittat roliga julklappar till hela familjen

Jag kollade runt på Julklappen.se och de har en särskild sida med adventskalendrar, där jag blev väldigt positivt överraskad över hur stort utbud det finns. Det finns en adventskalender för olika åldrar, med olika teman och i olika prisklasser. Jag hade ingen aning om att det finns så många typer av adventskalendrar, allt från godsaker till prylar. Naturligtvis finns det chokladkalendrar, för både för barn och vuxna, men ännu bättre enligt min smak är marsipankalendern. Jag överväger att köpa hem den till oss. Delvis för att min sambo tycker om marsipan men allra mest för min egen skull.

Julklappen.se har också en kaffekalender, även det skulle vara en perfekt julklapp till mig själv och sambon. Likaså har de flera tekalendrar som jag är riktigt sugen på. Ja, jag inser att jag förmodligen kommer köpa lika många adventskalendrar till mig själv som jag kommer ge bort.

Jag fick en adventskalender med te för ett par år sen och det var otroligt uppskattad. Det var så roligt att varje dag få en liten present. Eftersom att det var just en tekalender fick jag dessutom ”dagens smak” på mitt kvällste. Varje gång jag provade en ny sort tänkte jag på min kompis som hade gett mig adventskalendern. Så jag vet hur bra julklapp en adventskalender kan vara.

De bästa för våra ändamål, som vi inte bara ska köpa till oss själva, är lakritskalender från Lakritsfabriken, pusselkalender, Yankee Candle adventskalender, ekologisk tekalender och Forskarfabrikens adventskalender.

Lakritsfabrikens lakritskalender blir den perfekta julklappen till en släkting som jag aldrig vet vad jag ska köpa till. Äntligen kan hon också få en julklapp som hon tycker om. Jag vet att hon gillar deras lakrits för vi har köpt den förut och kalendern är dessutom väldigt charmig med målade bilder på framsidan. Forskarfabrikens adventskalender och Pen Stores adventskalender tror jag kan vara perfekta julklappar till barn. Jag hoppas på att de kommer att gå hem hos syskonbarnen, det blir roligt att kunna ge dem flera presenter under hela december. För att barnens mamma inte ska känna sig utanför får hon också en adventskalender, med ekologiska teer.

Julstressen har minskat med mina smarta julklappar

Jag är väldigt nöjd över att ha hittat så många julklappar. Det känns redan som att jag har mindre julklappsstress och det är bara mitten av november.

Är inte du ett lika stort fan av adventskalendrar som jag så vill jag ändå tipsa om att kolla in på julkappen.se. De har massor av andra bra gåvor i sitt sortiment, såväl julklappar som andra presenter. Exempelvis till morsdag kan du hitta fina och charmiga presenter till din kära mamma. Jag tycker att det är extra roligt att ge något personligt på morsdag, och där kan julklappen.se vara till stor hjälp. Så ta gärna en titt, jag hoppas att ni hittar lika många presenter som jag.